Szolgáltatásaink

Company Service Group az Ön szakértője

Miben segíthetünk?

Szolgáltatások 8 - Company Service Group
Adótanácsadás, adóoptimalizálás

A Company Service Group adótanácsadói szolgáltatások széles skálájával állnak ügyfeleik rendelkezésére. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakértőink segítenek optimalizálni vállalati adórendszerét és minimalizálni a felmerülő kockázatokat

Szolgáltatások 7 - Company Service Group
Emberi erőforrás szolgáltatások

A Company Service Group HR tanácsadói rugalmas, cégre szabott megoldásokkal támogatják a vállalati egységet és részleges, vagy teljes körű HR tevékenységet nyújtanak a felmerülő igényeknek megfelelően. A maximális költség,-és munkahatékonyság elérésének céljából, kiszervezett HR partnert biztosítunk akár az emberi erőforrás kezelés terület komplett ellátására.

Szolgáltatások 9 - Company Service Group
Vámtanácsadás

A Company Service Group komplex és teljeskörű vámtanácsadói szolgáltatást nyújt. Célunk, hogy a vámjogszabályok nem megfelelő implementálásából következő,felesleges anyagi terhektől megóvjuk ügyfeleinket és csökkentsük a vámmal kapcsolatos ügyintézés miatti kellemetlenségeket.

Szolgáltatások 10 - Company Service Group
Mediáció

A mediáció, vagy más néven közvetítői eljárás egy olyan alternatív vitamegelőzési és kezelési módszer, amely harmadik független fél bevonásával próbál az érintett személyek számára kielégítő, konszenzuson alapuló megoldást találni. A Company Service Group mediátorai jogi, interperszonális, vagy egyéb vállalati, gazdasági konfliktus esetében is megoldást kínálnak a nehéz helyzetekben.

Nem találja szolgáltatásaink között azt, amit keres?

Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal és kérjen személyre szabott árajánlatot!

Kapcsolatfelvétel

    Szolgáltatások 11 - Company Service Group
    Szolgáltatások 12 - Company Service Group
    Szolgáltatások 13 - Company Service Group
    Szolgáltatások 14 - Company Service Group